Alink-in-australie.reismee.nl

Een eigen auto!!

Hier weer een update van ons uit Perth.

Zaterdagochtend zijn we gaan fietsen met collega's van Elisabet. Erg leuk, een rondje langs de Swan River via een route die we nog niet kenden. Tegen de tijd dat het echt warm begon te worden waren we alweer terug in Leederville, waar we gezellig met elkaar in een pub hebben geluncht. Erg gezellig, maar doordat we allebei twee grote glazen (0,5L) koude cider hadden weggewerkt om de dorst te lessen, waren we na de lunch niets meer waard. Lamlendig hebben we wat spullen gepakt en zijn lekker in een park bij ons in de buurt onder een boom gaan liggen om wat te lezen en in slaap te dommelen. Erg relaxed dus.

Zondag hebben we eerst ons wekelijkse hardlooprondje gedaan, waarna onze nieuwe auto gebracht werd! Vanaf nu zijn we dus echt mobiel! We zijn gelijk met onze nieuwe auto op stap gegaan. We zijn gaan wandelen in een nationaal park, het John Forrest. Op een uurtje rijden van ons huis is het echt erg heuvelachtig en ruig. We hebben daar gepicknickt, een mooie klouter-wandeling gemaakt langs een riviertje en van het uitzicht genoten. Aan het eind van de dag gingen we nog even wat drinken bij een tentje in het park waar ze een aantal voerbakken hadden staan voor de kangoeroes. Die waren er dan ook in grote getalen, grote en kleine en ook 2 met een kleintje in hun buidel! Erg schattig...

Reacties

Reacties

Rob en Piet

Heerlijk voor jullie! En wat is het geworden???. Geniet ervan!
Liefs uit Den Haag!

Evelien

Jeej! Een eigen auto! Dacht laatst nog dat ik de SN-HD-70 zag rijden ;) Maar het was niet zo... Klinkt wel alsof jullie helemaal aan het Australische leven gewend zijn. Beetje chillen in het park.. Klinkt goed!

Merel

En krijgen jullie er ook een hamer bij? En je weet het, als de auto niet wil starten ... wiebelen, wiebelen!
Klinkt verder allemaal erg goed!

Mark

"Een witte?!"

Leuk dat jullie nu niet alleen met spierkracht mobiel zijn! Heb mijn verloren wielrenseizoen zondag proberen goed te maken door op de fiets van Delft naar Bergen op Zoom te rijden, ging gelukkig goed!

Ria Snelder

Goed die auto, nu kunnen jullie nog verder op avontuur.
De foto;s zijn geweldig. Leuk om op deze manier mee te genieten van Australie.
Kus Ria.

Marc

Proficiat met de nieuwe auto. Wel dat je aan de goed kant van de weg blijft. Wat is het er voor eentje? En graag meer info dan alleen de kleur en het aantal wielen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!